Litt om meg

Hei! Mitt navn er Julia, og skoleåret 15/16 reiser jeg på utveksling til USA! Denne bloggen opprettet jeg for å ha en slags dagbok, slik at det blir lettere å dele opplevelsene mine med familie og venner. Samtidig tror jeg det vil være en fin måte å få skrevet ned hva jeg gjør underveis i utvekslingsåret mitt, og at det da også blir lettere å se tilbake på senere.

Jeg har lest utvekslingsblogger så lenge jeg kan huske. Det er vel riktignok ikke mer enn de siste 4-5 årene, men det føles veldig lenge siden jeg fant den første utvekslingsbloggen og ble frelst. Det at man bare kunne forlate alt og alle her i Norge for å flytte til et nytt land for 1 år, var noe som fristet veldig. Huff, det hørtes fælt ut, men tanken om at man bare kunne flytte til et sted hvor ingen kjente deg, syntes jeg hørtes ekstremt kul ut. 

Image and video hosting by TinyPic

Som med alt annet, var jeg også selvfølgelig veldig treig med å få kommet i gang med selve utvekslingsprosessen. Jeg hadde skype-intervju med en fra explorius i starten av september, og sendte inn søknaden til underorganisasjonen min CETUSA rett før jul. 

Jeg fikk vertsfamilie 9. februar. Jeg husker jeg satt på biblioteket før cheer-trening, da kontaktpersonen min fra explorius ringte meg. Dere kan jo bare se for dere meg, livredd for å snakke for høyt på et bibliotek, sitte der og halvveis freake ut samtidig som jeg ikke visste helt hvordan jeg skulle reagere, hahaah. 

 Image and video hosting by TinyPic

Det er utrolig rart å tenke på at jeg kun har litt mer enn 3 uker igjen i Norge før jeg reiser. På denne tiden av året har jeg de siste 4 årene brukt mesteparten av tiden min på å stalke utallige utvekslingsblogger, noe jeg gjør i år også. Forskjellen er at nå skriver jeg faktisk min egen(!!!) og skal selv reise. Wuææ, det er så utrolig rart og jeg gleder meg så ekstremt mye! 

Følg meg gjerne på instagram (@juliaelso) hvor jeg vil oppdatere oftere enn her på bloggen! Still gjerne spørsmål hvis dere lurer på noe 😄


      06.08.2015
  • 17:07
  • I kategorien: Personlig
  • Kommentarer: 2
Skrevet av: Veronica S
06.08.2015   19:47
Så spennende da, skal følge med på bloggen din;)
Skrevet av: adele
07.08.2015   03:37
Utrolig spennende, gleder meg til å følge bloggen din! Lykke til ;)

Vil du si noe om "Litt om meg"?


Reiser til Muskegon, Michigan som utvekslings-student skoleåret 15/16 med Explorius/CETUSA.

  • venn bloglovin' kontakt  • Follow
    hits