Soft Landing Camp og første møtet med vfam

Wooow, lenge siden sist ja ehehehe ops. Siden sist har det ihvertfall skjedd VELDIG mye. 

Image and video hosting by TinyPic

Dag 1

Det hele startet for snart en uke siden (sykt å tenke på!), hvor jeg sa hade til familien min på Gardermoen. Hadde faktisk forventet å gråte, men med tanke på at jeg gråt en del dagen før (tips til fremtidige utvekslingsstudenter: pakk ferdig FØR siste kvelden, eheheh) følte jeg meg egentlig bare ganske tom. Møtte også Linnéa på flyplassen så da var jeg ikke helt alene! Flyturen gikk greit, jeg endte opp med å få migrene og var skikkelig kvalm den siste timen, men klarte meg greit gjennom passkontrollen osv. Vel framme på hotellet var det ekstremt mange utvekslingsstudenter som skulle få info + romkort, men heldig som jeg var kom jeg på rom med Linnéa og en annen kjempehyggelig jente! (Føles alltid bedre ut å ha noen man kjenner "godt" rundt seg når man har migrene, det synes ihvertfall jeg). Endte opp med å halvsove i noen timer før middag uten at det hjalp noe særlig, men våknet heldigvis mer uthvilt neste dag. 

Image and video hosting by TinyPic

Dag 2

Dagen startet med at jeg våknet kl 2 pga jetlag (</3), men klarte å sovne igjen så jeg sov til 5 ihvertfall. Så var det frokost på hotellet, og så et møte om "American Culture" hvor vi ble delt inn i grupper og skulle fremføre skuespill osv. Var egentlig helt greit om man ser bort i fra at jeg hater presentasjoner, haha. Vi dro så med buss til Grand Central Station (som egentlig heter Grand Central Terminal) hvor vi fikk rundt en time på oss til å kjøpe lunsj. Jeg, Linnéa og Kristine dro på ShakeShack hvor de hadde den beste burgeren jeg noen gang har smakt! ♥

Image and video hosting by TinyPic

Etter lunsjen kjørte vi egentlig bare rundt med bussen på Upper Manhattan, gikk litt i Central Park, så noen Gossip Girl-steder (<33) og var på Rockefeller Center (ikke på toppen, bare bunnen haha). Så kjørte vi rundt litt mer med bussen og så flere ting (vi hadde en guide som fortalte oss hva vi så altså, haha) før vi fikk 3 timer fritid. For min del ble de brukt på å dra opp til toppen av Rockefeller Center (Top of The Rock) med noen andre kjempehyggelige jenter og bare gå litt rundt i gatene ♥ Toppet det hele med å kjøpe en sjokolade softis dyppet i kakesmuler så jeg var kvalm hele bussturen tilbake til hotellet </3. 

Image and video hosting by TinyPic

Dag 3

Denne dagen startet også med en veldig lærerikt møte (hvor vi heldigvis slapp å gjøre noe), for å så dra inn til GCS igjen for lunsj. Droppet ShakeShack for en kjempegod tomat & mozarella baguette, totally worth it. Så besøkte vi World Trade Center og var på 9/11 Memorial før vi dro til Brooklyn. Her tok vi litt bilder osv før vi dro til China Town og Little Italy, før vi til slutt endte opp i Soho. Der fikk vi 3 timer fritid, som jeg, Linnéa og Kristine brukte til å shoppe (<33), kjøpe amerikansk iPhone-lader og dra på en amerikansk restaurant hvor alle spist hamburger (igjen). 

Image and video hosting by TinyPic

Dag 4

Siste dag i NYC! Bussen tok oss til Whole Foods Market som var en syyyykt stor matbutikk-ish hvor de hadde sykt mye digg. Jeg endte opp med sushi, frukt og smoothie (hehehe var ganske sulten ja), før vi gikk i noe som føltes som en evighet for å komme til stedet i Central Park hvor vi skulle ha piknik. Der spiste vi, tok gruppebilder og noen spilte fotball osv. Til slutt dro vi til Jersey Garden Outlet Mall hvor vi shoppet en del, og var på en sykt kul food court ♥

Til slutt dro vi tilbake til hotellet hvor vi pakket koffertene og jeg løp rundt som en gal for å finne drikkevann. Lobbyen var utsolgt for vann og de gadd ikke (???) hente mer akkurat da, så de tipset meg om å prøve alle "brus"automatene på hotellet :))) 6 etasjer, 5 automater heeheh. Ga til slutt opp (etter å ha mast på lobbyen 3 ganger, hheheh tror de ble litt sure på meg) men fikk vann av en på rommet så det gikk fint. 

Image and video hosting by TinyPic

Dag 5

Dette var dagen vi alle hadde ventet på (ihvertfall jeg), for endelig skulle vi dra til vertsfamilien! Jeg dro fra hotellet med ca 40 andre kl 8, og fikk rundt 3 timer på flyplassen. Spiste en sykt god flatbrødpizza (??) og snakket på tlf med Hanna (unnskyld hvis mobilregningen blir veldig dyr pappa eheheh), noe som var veldig koselig ♥♥ Sov mesteparten av flyturen til Atlanta, noe som faktisk var skikkelig godt siden jeg ikke hadde sovet så godt på flere uker. Vel framme i Atlanta var flyet til Grand Rapids litt forsinket så vi fikk ekstra god tid, men jeg var for det meste bare så trøtt at jeg satt på gaten sammen med de andre norske som skulle dit (ca 10 st). Halvsov hele veien til GRR men plutselig var vi endelig framme! Var litt komisk å gå av flyet siden ingen av oss visste hvor vertsfamiliene våre sto, om det var rett ved gaten eller etter vi hentet bagasjen osv. Jeg sa hade til de norske (eller noen ihvertfall) før vi gikk gjennom en liten gang, og plutselig sto vertsfamiliene utenfor! 

Image and video hosting by TinyPic

Jeg føler virkelig at familien min er såå perfekt for meg. Det var sinnsykt naturlig å være rundt dem fra første sekund, noe som var en liten lettelse siden vi ikke hadde snakket såååå mye eller skypet noe på forhånd. Tror jeg forresten har glemt å nevne hvordan familien er! Den består av vmor Sonja, vsøs (98) Tiffany, vsøs (00) Mika og vbror (95) Tim  (vet ikke helt om han egentlig bor hjemme eller ikke da, møtte han for første gang igår når jeg var "hjemme alene" (har vært her i 3 dager nå) så hahah), og så har de 3 hunder og 1 katt. 

Image and video hosting by TinyPic

Var egentlig ganske dårlig når jeg kom fram til GRR (migrene igjen), men vi dro på Taco Bell noe som var kult siden jeg elsker Taco Bell og så på JV kampen til rivalskolen Mona Shores. Junior Varsity er som et 2. lag, mens Varsity er det beste laget. Var skikkelig kult å se en amerikansk fotballkamp selvom jeg var sinnsykt kvalm og hadde hodepine hele tiden. Vi dro også en liten tur innom skolen så jeg fikk sett den utenifra. Da vi til slutt kom hjem gikk jeg egentlig rett og la meg og sovnet vel på ca 2 sek, haha, var så sinnsykt sliten. (Deler rom med Mika btw, noe som er ganske deilig for da slipper jeg å være alene og tenke på Norge.)

Image and video hosting by TinyPic

Torsdag (dag 2 hos vfam) startet ganske dårlig med at jeg fortsatt hadde ganske vondt i hodet, men tok noen smertestillende og så gikk det HELDIGVIS (<333) over iløpet av dagen. Vi dro på The Lakes Mall som er et kjøpesenter ca 10-15 min herfra så jeg kunne kjøpe yogapants siden jeg trengte det som overtrekksbukse til cheer, og hvite converse (<33). Spiste også på en sykt kul kinesisk restaurant (det var buffet, så du kunne ta ALT av hva du ville, og de hadde både wok-greier, sushi, løkringer, pommesfrites og masse kinesiske ting)! Det var S0 C00L ♥ Fant også ut at de har egne store halloweenbutikker her noe som gjør meg so excited for oktober siden jeg ELSKER halloween men ingen i Norge feirer det noe særlig </3. Halloweenbildet over er btw bare fra en vanlig alt-mulig-butikk :')

Nå har jeg brukt over 6 timer (sånn seriøst) på dette innlegget, men worth it fordi jeg liker når alt er "perfekt" (haha). Har sinnsykt mye mer å fortelle (som den første fotballkampen for RPHS og at jeg og Linnéa var med og cheeret ahahah), men føler dette innlegget allerede er fullt (ehehe) og liker og ha litt system på ting. Men har allerede startet å skrive det så det kommer nok snart! Har det uansett SUPERT her og føler virkelig at jeg ikke kunne hatt det bedre ♥


      06.09.2015
  • 04:10
  • I kategorien: Utveksling
  • Kommentarer: 2
Skrevet av: Julia
06.09.2015   10:52
æææ, høres ut som du har det veldig fint!! håper du får et skikkelig bra år der borte, og at det blir et minne for livet <3
Skrevet av: Hanna<3
06.09.2015   21:02
åå Julia kos deg masse videre! <3

Vil du si noe om "Soft Landing Camp og første møtet med vfam"?


Reiser til Muskegon, Michigan som utvekslings-student skoleåret 15/16 med Explorius/CETUSA.

  • venn bloglovin' kontakt  • Follow
    hits