Homecoming 2015

Image and video hosting by TinyPic

Cayla, Mikayla, Mika, meg, Emma

Wohoooo første "ordentlige" bilde!! Denne uken var det som sist nevnt spirit week, noe som var gøøy. Hadde min første homework quiz i PreCalc, lignende r1, på torsdag men det gikk overraskende bra! Nå har det kanskje noe å gjøre med at jeg har jobbet rundt 1 time med matte hver dag eheheh. Hadde også test i goverment igår (fredag) og er helt ærlig ikke sikker på hvordan den gikk. Satser på det beste da ehehehe.

Image and video hosting by TinyPic

Igår var det også homecoming game og dance! Jeg, Mika, Cayla og Emma ble med til Mikayla etter skolen og gjorde oss klare til kampen osv. Jeg hadde også med kameraet så vi tok bilder wiiiii ♥ RPHS vant itillegg kampen (yaaaay) så det gjorde kvelden enda bedre. Når "vår egen" Amanda (cheerjente) itillegg ble utropt til homecoming queen var det virkelig ikke mye som kunne vært bedre! ♥ Etter kampen gikk vi tilbake til skolen og var på homecoming dancen i rundt 1 time (den var bare 9-11 og queen/king-greiene var ikke ferdig før 10...). Det var faktisk overraskende gøy og jeg eeelsket at den ikke var formal. Alle hadde bare på seg vanlige klær og det var ganske "chill", men samtidig sinnsykt mye bedre stemning enn jeg forventet. 

På onsdag viste vi demoen vi hadde øvd på i 2 (3?) uker foran skolen, noe som var utrolig gøy! Det minte mye om cheer konkurranser i Norge siden vi hadde en rutine med musikk, og oppvarmingen før man går på matta osv. Vet ikke om det er film av det på youtube (vet bare at det er på face), men kan se om jeg finner den. Alle hittet ihvertfall stuntene sine untatt sluttpyramiden som var 3 etasjer (a-frame), hvor topp-flyeren klarte å falle ned på hoddet mitt hahaha. Menmen, det gikk fint da.


      26.09.2015
  • 22:30
  • I kategorien: Utveksling
  • Kommentarer: 1
Skrevet av: Emma
05.10.2015   19:07
Hei!

Det ser ut som du har det så kult på utveksling!! Bare et lite spørsmål jeg alltid har lurt på: hvor mye bagasje hadde du med deg da du reiste fra norge? Var det ikke vanskelig å pakke for 10 måneder??

Tusen takk hvis du svarer!! ❤️

Vil du si noe om "Homecoming 2015"?


Reiser til Muskegon, Michigan som utvekslings-student skoleåret 15/16 med Explorius/CETUSA.

  • venn bloglovin' kontakt  • Follow
    hits