Halloween

Image and video hosting by TinyPic

Forrige lørdag var det halloween! Jeg endte opp med å gå trick or treat med Mika, Carly, Ashleigh og Allison, noe som var veldig gøy til tross for at det pøsregnet. Vi kjørte til bestemoren til Ashleigh og gikk i nabolaget der, og selvom vi bare gikk i rundt 45 min fikk vi faktisk en del godteri (gavmilde amerikanere<333). Etter det kjørte vi hjem til oss igjen og hadde "halloween party", med kanskje 10 folk og pizza og godteri.

Image and video hosting by TinyPic

Jeg var "sugar skull" som dere kanskej kan se, perks of having a sminkeinteressert vsøs ♥ Vi byttet også ut noen av lyspærene med "black lights" før halloween festen noe som var kuuuult.

Image and video hosting by TinyPic

Tirsdag denne uken hadde Grand Valley State University "exchange student day" eller noe sånt, så de fleste utvekslingsstudentene i Grand Rapids-området dro dit! Fikk informasjon om universitetet osv før vi fikk en omvisning på campus, og wowowow så fint det var der. 

Image and video hosting by TinyPic

Mandag til onsdag bodde jeg teknisk sett hos Linnéa, noe som alltid er like gøy ♥ Føler vi alltid går til meijer etter skolen når vi er sammen, noe vi seff gjorde denne gangen og. Tok også senior pics av Linnéa så hvis dere vil se noen kan dere trykke her. (Alle bildene over er forresten tatt på skolens område<3)

Image and video hosting by TinyPic

Igår var siste dag av marking period'en (på en måte som semester, bare at man ikke bytter fag), så vi hadde bare halv dag på skolen! Jeg, Linnéa og Naemi (jente fra Tyskland) gikk til meijer og Wendy's etter skolen (suprise? ehehh). Jeg kjøpte christmas lights til rommet jeg snaaart får (deler fortsatt med Mika, men får eget enten denne eller neste helg). Dro så tilbake på skolen for å dra på Skyzone med cheerlaget, som er en stor "trampoline park" (google skyzone hvis dere vil se hva jeg mener), noe som var utrolig gøy (men slitsomt siden jeg har 0 kondis). Plukket opp Linnéa på veien hjem så hun overnattet her til idag, så lagde vi norske pannekaker til frokost ♥♥


      07.11.2015
  • 20:11
  • I kategorien: Utveksling
  • Kommentarer: 1
Skrevet av: Edel Kristina
07.11.2015   22:17
Utrolig bra sminke! Høres ut som du koser deg veldig, misunner deg! :)

Vil du si noe om "Halloween"?


Reiser til Muskegon, Michigan som utvekslings-student skoleåret 15/16 med Explorius/CETUSA.

  • venn bloglovin' kontakt  • Follow
    hits