Vår

Hahaha, må nesten le litt siden jeg sier at jeg alltid skal prøve å bli flinkere på å blogge men så bare wops skjer det aldri. Siden sist har det som vanlig skjedd en del, og om jeg skulle ramset opp alt hadde det nok blitt ekstremt kjedelig. Så går heller over de viktigste punktene! 

Jeg har blant annet vært på min siste high school cheer konkurranse, vært på skøyter, sett solnedgangen ved lake michigan, startet på soccer og fått flere venner! Legger med en del bilder siden bilder tross alt sier mer enn tusen ord hahah. 

Januar

Februar

Mars
Ting går veldig bra for tiden, noe som føles veldig deilig etter en periode med mye hjemlengsel. Idag er det akkurat 196 dager siden jeg forlot Norge, og 96 dager til jeg sitter på flyet hjem igjen. Det føles helt uvirkelig at 2/3 av utvekslingsåret mitt er over, og jeg prøver å ikke tenke så altfor mye på det. Aller helst vil jeg stoppe tiden, men jeg har mye å se fram til! Om 20 dager er det Spring Break, hvor jeg og vertsfamilien skal til Florida! Om 63 dager er det prom, og etter det er det bare knappe 3 uker til familien min kommer på besøk til graduation! Det er helt sinnsykt hvor fort tiden går, og jeg prøver virkelig å nyte hvert sekund. 


      12.03.2016
  • 23:17
  • I kategorien: Utveksling
  • Kommentarer: 2
Skrevet av:
12.03.2016   23:33
💁💁💁Flott med deg vel ikkje meg vel🙅🏼eg er best er du best😹😹
Skrevet av: Iselin Renée
13.03.2016   09:04
Så mange fine bilder :)

Vil du si noe om "Vår"?


Reiser til Muskegon, Michigan som utvekslings-student skoleåret 15/16 med Explorius/CETUSA.

  • venn bloglovin' kontakt  • Follow
    hits