1 måned igjen

Idag er det akkurat én måned til jeg sitter på flyet på vei til Year End Camp i Washington D.C. Det er helt sykt å tenke på at etter å ha vært her i Muskegon i 255 dager har jeg bare 31 igjen. Det er med blandede følelser at jeg tenker på dette hver eneste dag, men akkurat nå de siste ukene må jeg innrømme at lysten for å komme hjem har vært større enn lysten for å bli. Jeg husker jeg satt hjemme på denne tiden ifjor og leste utvekslingsblogger og tenkte "herregud hvorfor har de så mye hjemlengsel, det er jo bare å ta seg sammen og nyte den siste måneden," men iår har jeg virkelig fått erfare at det ikke fungerer sånn. Det er ingen som vil ha hjemlengsel, og det er ikke noe man kan kontrollere selv.  

 

Over springbreak dro jeg til Florida sammen med vfam og Mikayla, en av vennene til yngste vsøs, så her er noen bilder fra det! 

Etter at jeg startet på soccer har jeg fått så sinnsykt mange flere venner, og jeg er så takknemlig for at jeg endelig har blitt kjent med folk jeg kan kalle nære venner. 

Dette er fra en dag hvor jeg, Linnéa og vertssøsteren hennes dro på stranda for å se på solnedgangen! Vi pakket ned grønnsaker og dip, kjøpte smoothie og tok med pledd osv for å holde oss varme. Da det hadde blitt mørkt dro vi til bdubs (fav restaurant), og det er virkelig en av de beste dagene jeg har hatt på leenge. 

For 2 uker siden dro jeg til Chicago med vfam for å møte noen slektninger jeg har som bor der! Vi dro lørdag midt på dagen, stoppet på IKEA (du vet du har vært lenge borte fra Sverige når du får tårer i øynene av å bare se ikea-logoen eheheh) før vi kom frem til leiligheten til slektningene mine. Dagen etter dro vfam til et museum mens jeg dro til kirken med slektningene, etterfulgt av brunsj med enda flere relatives (som det var veldig koselig å se igjen). Det var skikkelig skikkelig tåkete hele helgen, men jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så genuint lykkelig :') 

Nå har jeg akkurat 10 skoledager igjen, vi er ferdige på skolen 27. mai og så har vi ikke graduation før 7. juni. Familien min kommer hit 5. juni og jeg kan ikke få sagt det nok hvor ekstremt mye jeg gleder meg. Begynner også å bli rimelig lei av skolen siden alle lærerne prøver å presse inn så mye som mulig de siste ukene nå, men satser på at 14 dager går fort! På RPHS er det slik at om en senior har minst B- i et fag trenger h*n ikke ta exams i det faget, så det er motivasjonen min for de siste dagene nå haha. 

Idag er det prom, og uheldigvis regner det. Skal dra til Linnéa for å gjøre oss klare om ca. 1 time, så er det å dra til 100000 ulike folks hus for å ta bilder, spise middag og så endelig er det selve prom. Er egentlig ganske nervøs og gleder meg ikke sånn super mye hvis jeg skal være helt ærlig, men satser på at norske russesanger og å gjøre seg klar med Linnéa gjør meg litt mer hype! 


      14.05.2016
  • 19:21
  • I kategorien: Utveksling
  • Kommentarer: 0

Vil du si noe om "1 måned igjen"?


Reiser til Muskegon, Michigan som utvekslings-student skoleåret 15/16 med Explorius/CETUSA.

  • venn bloglovin' kontakt  • Follow
    hits