3,5 days to go

Wow. Det er nå, med kun 84 små timer igjen i Norge, at jeg virkelig innser at dette faktisk skjer. Det jeg har drømt om i flere år skal faktisk skje, jeg skal faktisk til New York(!!!) og jeg skal faktisk møte vertsfamilien min som jeg skal bo hos i hele 10 måneder. Det hele føles så sinnsykt uvirkelig ut!

Image and video hosting by TinyPic

1 / 2 / 3

Da jeg først fikk vite avreisedatoen min, 29. august, ble jeg (for å være helt ærlig) ganske skuffet. Jeg er typen som liker å reise "først", oppleve ting før andre (huff, det hørtes ille ut) og som helst vil fortelle andre, istedenfor å selv bli fortalt. Men selvom jeg nå fortsatt sitter her i Norge mens mange av vennene mine allerede har reist, så føles det ikke skuffende ut. Tvert imot, jeg er sinnsykt takknemlig for at jeg fikk disse ekstra ukene hjemme. Det har fått meg til å si ordentlig farvel til ting, og virkelig tenke "siste" om alt. Siste søndagen i Norge, siste gang jeg tar toget, siste gang jeg er på skolen, siste gang jeg støvsuger rommet og så videre (jeg er ganske sær ja). Men det er litt fint også, å få tid til å gjøre (nesten) alt man vil før man til slutt setter seg på flyet mot et helt annet kontinent. 

Image and video hosting by TinyPic

4 / 5 / 6

Jeg har brukt den siste uken på å reise til Sverige ( 3 & 5 ) med mamma for å si hade til besteforeldre og venner (for dere som ikke vet det, så er jeg egentlig svensk), ha avskjeds"fest" med de herligste jentene ( 6 ), endelig motta den personlige almanakken ( 2 ), male Michigan-kartet ( 4, det er forresten headeren min ) og vært på sinnsykt koselig pizzadate med B3 (1). Alt i alt har den siste uken vært helt super! Tusen takk til alle som har vært med på å gjøre den så bra ♥

Nå teller jeg seriøst ned timer (det neste blir vel minutter, haha), jeg er såå gira på å dra! Tenker på å lage et "utvekslingsblogger"-innlegg med link til andre utvekslingsblogger dette året siden jeg selv synes det er veldig spennende å lese! Så legg gjerne igjen link til bloggen din & hvor du skal hvis du er/skal på utveksling 15/16. Vi snakkes! 

      25.08.2015
  • 22:51
  • I kategorien: Før avreise
  • Kommentarer: 0
Reiser til Muskegon, Michigan som utvekslings-student skoleåret 15/16 med Explorius/CETUSA.

  • venn bloglovin' kontakt  • Follow
    hits