The exchange student challenge

Hvor skal du dra på utveksling?
- USA.

Hvilken organisasjon reiser du med?
- Explorius og CETUSA som underorganisasjon.

Hvor kunne du aller helst tenkt deg å ende opp?
- I en gangske nordlig stat, siden jeg synes naturen der virker så utrolig fin itillegg til at jeg imotsetning til så å si alle andre ikke er så ekstremt glad i sol og varme (hehehe). Hadde jeg fått vertsfamilie i Alaska hadde jeg faktisk blitt utrolig glad, og ikke helt hjelp-hva-gjør-jeg-nå som sikkert de fleste andre, haha. 

Image and video hosting by TinyPic

Bilder fra Wyoming, Utah, Montana, Washington (state) og Alaska - funnet her

Har du fått vertsfamilie?
- Ja!

Har du gjort stat/regionsvalg?
- Nei.

Skal du på forberedelsesleir?
- Ja, skal på Soft Landing Camp i New York. Wuæææ gleder meg så sykt mye til det.

Hva gleder du deg mest til?
- Hmm... det må nok være å møte vertsfamilien og å oppleve ordentlig high school spirit. Og også bare små ting som å bo i et "nytt" land, starte med blanke ark, høsten (siden jeg er litt for glad i spesielt den årsiden, heheh), møte mange nye mennesker, annerledes kultur, amerikansk fotball-kamper, annerledes mat og å få ikke én, men to, (verts)søstre! ♥

Hva gruer du deg mest til?
- Det må nok bli å reise fra alle i Norge, og så gruer jeg meg til å få hjemlengsel (men det er vel noe alle gruer seg til?).

Hva tror du at du kommer til å savne mest?
- Hunden vår Freja! ♥ Hahah, og selvfølgelig familien min og vennene mine (og norsk melkesjokolade :'(( ). ♥

Skal du på en arrangert tur med organisasjonen?
- Ikke som jeg har planlagt eller tenkt noe spesielt på, nei.

Nevn 4 steder du kunne tenke deg å besøke i landet ditt.
- New York City, Seattle, Chicago (har vært der før, men liker byen) og Alaska. ♥ (tviler på at jeg kommer til å besøke Seattle eller Alaska iløpet av utvekslingsåret mitt, men det er fortsatt 2 steder jeg har utrolig lyst til å dra til.)

Image and video hosting by TinyPic

Bilder funnet på weheartit

Tror du at det kommer til å bli et bra år?
- Ja!! 

   16.08.2015
 • 00:49
 • I kategorien: Personlig
 • Kommentarer: 0

Litt om meg

Hei! Mitt navn er Julia, og skoleåret 15/16 reiser jeg på utveksling til USA! Denne bloggen opprettet jeg for å ha en slags dagbok, slik at det blir lettere å dele opplevelsene mine med familie og venner. Samtidig tror jeg det vil være en fin måte å få skrevet ned hva jeg gjør underveis i utvekslingsåret mitt, og at det da også blir lettere å se tilbake på senere.

Jeg har lest utvekslingsblogger så lenge jeg kan huske. Det er vel riktignok ikke mer enn de siste 4-5 årene, men det føles veldig lenge siden jeg fant den første utvekslingsbloggen og ble frelst. Det at man bare kunne forlate alt og alle her i Norge for å flytte til et nytt land for 1 år, var noe som fristet veldig. Huff, det hørtes fælt ut, men tanken om at man bare kunne flytte til et sted hvor ingen kjente deg, syntes jeg hørtes ekstremt kul ut. 

Image and video hosting by TinyPic

Som med alt annet, var jeg også selvfølgelig veldig treig med å få kommet i gang med selve utvekslingsprosessen. Jeg hadde skype-intervju med en fra explorius i starten av september, og sendte inn søknaden til underorganisasjonen min CETUSA rett før jul. 

Jeg fikk vertsfamilie 9. februar. Jeg husker jeg satt på biblioteket før cheer-trening, da kontaktpersonen min fra explorius ringte meg. Dere kan jo bare se for dere meg, livredd for å snakke for høyt på et bibliotek, sitte der og halvveis freake ut samtidig som jeg ikke visste helt hvordan jeg skulle reagere, hahaah. 

 Image and video hosting by TinyPic

Det er utrolig rart å tenke på at jeg kun har litt mer enn 3 uker igjen i Norge før jeg reiser. På denne tiden av året har jeg de siste 4 årene brukt mesteparten av tiden min på å stalke utallige utvekslingsblogger, noe jeg gjør i år også. Forskjellen er at nå skriver jeg faktisk min egen(!!!) og skal selv reise. Wuææ, det er så utrolig rart og jeg gleder meg så ekstremt mye! 

Følg meg gjerne på instagram (@juliaelso) hvor jeg vil oppdatere oftere enn her på bloggen! Still gjerne spørsmål hvis dere lurer på noe 😄

   06.08.2015
 • 17:07
 • I kategorien: Personlig
 • Kommentarer: 2
Reiser til Muskegon, Michigan som utvekslings-student skoleåret 15/16 med Explorius/CETUSA.

 • venn bloglovin' kontakt • Follow
  hits